NL/EN

TAP COCKTAILS MADE

Your own

Tasty

Profitable

Easy

Fizzy cocktail longdrink

Wij specialiseren in cocktails op tap

Met ons systeem installeer je gemakkelijk cocktails op tap! Nu zien veel mensen een horror-beeld voor zich van kant-en-klare veel te zoette drankjes.
Gelukkig gaat dat in dit geval niet op. Samen ontwikkelen we het perfecte drankje dat passend is voor de zaak. Onze manier van werken support in het creeren van je eigen cocktails en helpt je bij het afvullen van je eigen fusten. Hierdoor ben je niet afhankelijk van externe partijen of recepturen. Dit geeft je omzet en marge een flinke boost en helpt bij het neerzetten van drankjes die echt passend zijn voor jouw zaak.
Creatief en winstgevend.

Cosy bar with cocktails

Waarom cocktails tappen?

Cocktails op tap versnellen de service en zorgen voor meer consistentie. Hierdoor kan je gemakkelijk en snel toffe drankjes van hoge kwaliteit serveren met de snelheid van een biertje.
Met het huidige tekort aan horeca-personeel zijn goede bartenders moeilijk te vinden. Door je best verkopende cocktails op tap te zetten kan je bartender meer verkopen en extra aandacht geven aan de gasten.

Meer weten? Laat je email adres hier achter en we mailen je gelijk een overzicht van onze prijzen en hoe dit meer omzet op kan leveren.

Tell me more!

Hoe het werkt

Ons system kan worden aangesloten op een bestaande biertap. Mocht je geen tap vrij hebben, of helemaal geen tap hebben, dan kunnen we er ook een voor je neerzetten.
De fusten die voor de cocktails gebruikt worden hebben een speciale sluiting die je zelf kan openen. Hierdoor kun je ze zelf afvullen. Wij supporten je team met alle benodigde training, recepturen en schoonmaak instructies.
Nog beter om te weten: De fusten zijn van jou! Je kan zelf kiezen wat je op tap zet zonder verplichtingen met merken.